Başkan Karabacak: “VOC-Test Eğitim Merkezi Tüm Türkiye’nin Hizmetinde”

Başkan Karabacak: “VOC-Test Eğitim Merkezi Tüm Türkiye’nin Hizmetinde”
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konya için önemli bir ihtiyaç olan ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi Vermeye Yetkili’ belgelendirme merkezinin Birlik bünyesinde hayata geçtiğini belirtti. Başkan Karabacak, KONESOB VOC-Test Eğitim Merkezi’nin tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başladığını söyledi.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya için önemli bir ihtiyaç olan ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi Vermeye Yetkili’ belgelendirme merkezinin Birlik bünyesinde hayata geçtiğini belirtti. Başkan Karabacak, KONESOB VOC-Test Eğitim Merkezi’nin tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başladığını kaydetti. 

KONESOB Eğitim Merkezi’nde, Avrupa Birliği (AB) VOC-Test Merkezi projesi kapsamında Ulusal Meslek Standartları ve Yeterliliklerin Revize Edilmesi Çalıştayı gerçekleştirildi.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği proje ve eğitimlerle ilklere imza atmaya devam eden KONESOB, mesleki yeterlilik belgesi vermeye yetkili belgelendirme merkezi kurdu.

AB tarafından desteklenen VOC-Test Merkezi projesi kapsamında da, Ulusal Meslek Standartları ve Yeterliliklerin Revize Edilmesi Çalıştayı gerçekleştirildi. Üç gün süren çalıştayda, köprülü vinç operatörü ve tehlikeli madde taşımacılığı mesleklerinde (Seviye-3) sektör temsilcileri ile ulusal meslek standartları ve yeterliliklerin revize edilmesi konuları görüşüldü.

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konya için önemli bir ihtiyaç olan belgelendirme merkezinin Birlik bünyesinde hayata geçmiş olmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan Karabacak, KONESOB VOC-Test Eğitim Merkezi’nin tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başladığını belirterek merkezin hayırlı olması temennisinde bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.