Başkan Şahin: “KOP Bölgesinin Topyekûn Kalkınması İçin Ekip Ruhuyla Çalışacağız”

Başkan Şahin: “KOP Bölgesinin Topyekûn Kalkınması İçin Ekip Ruhuyla Çalışacağız”
KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Mahmut Sami Şahin, görevine başlamasının ardından yaptığı açıklamada, “KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın birlik ve beraberlik içerisinde, yeni ve yenilikçi projelerde bölge kalkınmasına sağladığı katkı artarak devam edecek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Mahmut Sami Şahin, görevine başlamasının ardından yaptığı açıklamada, “KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın birlik ve beraberlik içerisinde, yeni ve yenilikçi projelerde bölge kalkınmasına sağladığı katkı artarak devam edecek” dedi.

Şahin, KOP İdaresi Başkanlığı’nca bölgenin kalkınmasına yönelik çok önemli projeler yürütüldüğünü belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde yeni ve yenilikçi projelerde bölge kalkınmasına sağladıkları katkının artarak devam edeceğini söyledi.

Görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını söyleyen Şahin, İdarenin KOP bölgesi illerinin kalkınmasında önemli bir lokomotif görevi üstlendiğini, bu sorumluluğu hem yürütülmekte olan mevcut projelerle hem de yeni hibe desteği yapılacak projelerle katlayarak sürdüreceklerini vurguladı.

Başkan Şahin, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat illerinden oluşan KOP Bölgesinin topyekûn kalkınması için ekip ruhuyla çalışacaklarını dile getirdi.

(MÇ/Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.