Başkan Yetiştirici: “Şehrimize ve Ülkemize Değer Katıyoruz”

Başkan Yetiştirici: “Şehrimize ve Ülkemize Değer Katıyoruz”
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, “Bizler büyük bir ailenin bireyleriyiz. Yaş almışı ile genciyle, kadınıyla, erkeğiyle sadece inşaat mühendisleri değil, şehrimize ve ülkemize değer katanlarız” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin düzenlediği iftar programında konuşan Başkan Hasan Özgür Yetiştirici, “Bizler büyük bir ailenin bireyleriyiz. Yaş almışı ile genciyle, kadınıyla, erkeğiyle sadece inşaat mühendisleri değil, şehrimize ve ülkemize değer katanlarız” dedi.

İftar programına CHP Konya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, üniversitelerin inşaat mühendisleri bölüm başkanları, meslek odalarının şube başkanları, akademisyenler ve İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin üyeleri ve aileleri katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda, Milletvekili Bektaş, Rektör Çelik ve Başkan Pekyatırmacı birer selamlama konuşması yaptı.

3nis-24-imo-iftar7.jpg

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici ise konuşmasında, “Meslektaşları olmaktan büyük gurur duyduğum, şehrimizin ve ülkemizin imarına, barajlarına, yollarına, köprülerine, sanayi, ticari ve mesken binalarına imza atmış, kamuda, yerel yönetimlerde, özel sektörde emek vermiş, medeniyetler kurmuş ve kurmakta olan inşaat mühendisleri. Sizleri 18. Dönem Yönetim Kurulumuz adına saygı ve sevgilerimizle selamlar, bu büyük buluşmamıza hoşgeldiniz demek isterim” ifadelerini kullandı.

“Topluma Değer Katıyoruz”

Başkan Yetiştirici, “Bizler büyük bir ailenin bireyleriyiz. Yaş almışı ile genciyle, kadınıyla, erkeğiyle sadece inşaat mühendisleri değil, şehrimize ve ülkemize değer katanlarız. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak bir yandan sizleri temsil etmenin onurunu yaşarken, bir diğer yandan mesleğimiz ve meslektaşlarımız için gece gündüz mesai yapmaktayız. Her zaman değerini koruyacağına inandığımız mesleğimizin önemi en son 6 Şubat Depreminde de görülmüştür. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde mühendislik hizmeti almanın ne derece hayati olduğunu maalesef ağır bedeller ödeyerek gördük. Bilimin ve tekniğin ışığında biz inşaat mühendisleri ülkemize ve kadim şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Son olarak Gazze'de, Karakan'da, Doğu Türkistan'da ve benzer zulümlerin yaşandığı coğrafyalarda acıların bir an evvel son bulmasını, çocukların ölmediği, ağlamadığı güzel günler dileyen Başkan Yetiştirici, “Şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramı’nızı en içten duygularımla kutlamak isterim” dedi.

Daha sonra program dua edilmesiyle sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

3nis-24-imo-iftar3-001.jpg

3nis-24-imo-iftar4-001.jpg

3nis-24-imo-iftar2-001.jpg

3nis-24-imo-iftar5-001.jpg

3nis-24-imo-iftar6-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.