Başkanlar Kavuş ve Dolular’dan Akşeker’e Ziyaret

Başkanlar Kavuş ve Dolular’dan Akşeker’e Ziyaret
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Akşeker Grubu’na bağlı Konya Et Entegre tesislerini ziyaret etti.

Konya’nın Meram İlçesi’nde kurulu bulunan Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerinden biri olan Akşeker Et Entegre Tesisleri, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular’ı ağırladı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, et ve et ürünleri sektöründe Konya’nın birinci, Türkiye’nin ise ikinci en büyük şirketi olan Akşeker Et Entegre Tesisleri’nin Konya’nın gururu olduğunu ifade ederek, “Böyle bir tesisin Meram İlçesi sınırları içerisinde yer almasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu tesisi Konya’mıza kazandırıp insanlara ekmek kapısı haline getirenlerden Allah olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker ise “Meram Belediyesi’nin desteğini her zaman yanımızda buluyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden ve bize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.