Bekir Yaman: ‘Deprem Felaketini Dayanışma İçinde Aşacağız’

Bekir Yaman: ‘Deprem Felaketini Dayanışma İçinde Aşacağız’
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, asrın felaketi depremle ilgili düzenlediği basın açıklamasında, Türk Ulusunun bu felaketi dayanışma içinde aşacağını söyledi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, asrın felaketi depremle ilgili düzenlediği basın açıklamasında, Türk Ulusunun bu felaketi dayanışma içinde aşacağını söyledi.

Yaman, CHP Konya İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına CHP Konya İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremlerden dolayı “Acımız Tarifsiz” diyen CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, şöyle devam etti: “10 ilimizde meydana gelen ve asrın felaketi olan depremden dolayı acımız tarifsiz. Deprem felaketinde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. 6 Şubat'ta yaşadığımız depremin ardından partimiz Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde bu felaketi dayanışma içinde aşacağız diyerek, yola çıktık. O günden bu yana yaralarımızı sarmak için özverili bir çalışma yürütüyoruz.”

“Türkiye'yi Hızla Toparlayacağız”

Bekir Yaman CHP iktidarında depremle ilgili yapacaklarını anlatarak şunları ifade etti: " Yeni bir zihniyetle, dürüst ekiplerle, ahlaklı siyasetle doğru kullanılan kaynaklarla, Türkiye'yi hızla toparlayacağız. Halkımıza mezar olan çürük rant düzenine son vereceğiz. Kaybedecek bir dakikamız bile yok. Şehirlerimizi yeniden inşa edeceğiz. İmar aflarına son vereceğiz. Bize biz yapan değerlerimize, ahlakımıza ve vicdanımıza sarılacağız. Akla ve bilime uyacağız. Doğal afetlerde felaketlerin yaşanmaması için gereken tedbirleri alacağız. Refah dolu bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Ayrıca Bugün Konya’da çıkan yangında hayatını kaybeden depremzedelerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Mübarek Miraç Kandilini de kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diliyoruz” diye konuştu.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.