Belediye Başkanından Esnafa ‘Destek Teşekkürü’

Belediye Başkanından Esnafa ‘Destek Teşekkürü’
Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler sonrası verdikleri maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Konak sanayi esnafı ile bir araya gelerek Yunak Belediyesi olarak deprem bölgesindeki izlenimlerini aktardı.

Öte yandan Yunak Belediyesi tarafından sürdürülen ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan yatırımlar ve diğer çalışmalar hakkında esnafları bilgilendiren Başkan Konak, esnafların isteklerini dinleyip not aldı.

Konak , “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi halkımızı ilgilendiren her kararı, bir araya gelerek, ortak akıl, anlayış ve uzlaşmayla alıyoruz” dedi.

“Tüm yürekleri yakan deprem felaketinde bizleri yalınız bırakmayan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum” diyen Konak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yunak sanayi sitesinde alın teriyle, emeğiyle çalışan çok kıymetli esnaf kardeşlerimiz her zaman yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.