“BÜYÜK CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ”

Cumhuriyet’in 95.yılı tüm yurtta büyük coşkuyla kutlanırken Konya’da da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde “Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

CHP Selçuklu İlçe Başkanlığı ve Eğitim-İş Konya Şubesi’nin düzenlediği yürüyüş kapsamında Kültürpark önünde toplanan kalabalık Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitler için saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşı okudu.

Ellerinde Türk bayrağı, meşaleler ve Atatürk fotoğrafıyla yürüyüşe geçen vatandaşlar, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları atıp, marşlar söyleyerek, Alaeddin Tepesi etrafı, Zafer güzergahından Gedavet Parkı’na ulaştı.  

Burada CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, basın açıklaması yaptı.

Daha sonra kalabalık, slogan ve marşlar söylemesinin ardından dağıldı.

 

#BüyükCumhuriyetYürüyüşü #CumhuriyetBayramı #95YılDönümü #CHP #SelçukluİlçeBaşkanlığı #Eğitimİş #KonyaŞubeBaşkanı #Konya #HaberKent #TürkBayrağı #AtatürkPortresi #Slogan #Meşale

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.