Büyük Zaferin Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

Büyük Zaferin Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi, Konya’da da düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi, Konya’da da düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Tören, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Özkan, ‘Pedallar Zafer İçin Dönüyor’ temalı bisiklet turunun startını verdi.

Daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci Yıldönümü kutlamaları Valilik Makamında, Vali Vahdettin Özkan’ın tebrikleri kabulü ile devam etti.

Feritpaşa Caddesi’nde devam eden kutlama programı; Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş’ın öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü kutlama programı; 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığından Hava Pilot Binbaşı Ekrem Çeken’in günün anlam ve önemini belirten konuşmaları, Meram Hadimi Anadolu Lisesi öğrencisi Kübra Şahin’in "Zafer Türküsü" ve Karatay Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Sena Efendiyar’ın "Bayrak" isimli şiirleri okumaları ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularınca hazırlanan jimnastik gösterileri ve Meram Emlak Konut Temaşehir Ortaokulu halk oyunları ekibi tarafından hazırlanan ‘Akşehir Yöresi’ gösterileri ile devam etti.

Feritpaşa Caddesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü kutlama töreni, resmi geçit ile son buldu. Tören geçidi vatandaşlarımızın coşkulu alkışları ile sona erdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.