Büyümesini Sürdüren Çelikkayalar İki Yeni Şubesini Daha Hizmete Açtı

Büyümesini Sürdüren Çelikkayalar İki Yeni Şubesini Daha Hizmete Açtı
Çelikkayalar, market zincirine iki yeni halka daha ekleyerek şube sayısını 34’e çıkardı. Selçuklu İlçesi’nde Şekerpark ve Özlem şubelerinin açılışları yoğun katılımla yapıldı.

Çelikkayalar, market zincirine iki yeni halka daha ekleyerek şube sayısını 34’e çıkardı. Selçuklu İlçesi’nde Şekerpark ve Özlem şubelerinin açılışları yoğun katılımla yapıldı. Ramazan ayı öncesi marketler zincirine yeni halkalar ekleyen Çelikkayalar, yakın zamanda 3 yeni mağazanın daha hizmete açılışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkan Ali Kaya, Konya perakende sektöründe 1991 yılında başlayan hizmet yolculuğuna emin ve koşar adımlarla devam ettiklerini belirterek, “Bu şehrin markası’ sloganıyla vatandaşlarımızın gönlünde güvenli alışverişin adresi olarak yer edinen Çelikkayalar Marketler Zincirine Mübarek Ramazan ayı öncesinde yeni halkalar ekliyoruz. Konya’nın tüm bölgelerinde konforlu mağaza konseptleri, zengin ürün çeşitliliği, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizden vazgeçmeyen ve Çelikkayalar markasını sahiplenerek bugünlere taşıyan çok değerli müşterilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bugün açılışını gerçekleştirdikleri iki şubenin de Selçuklu bölgesinde yer aldığına değinen Ali Kaya, “Şeker Mahallesindeki Özlem şubemiz 500 metrekarelik alanda vatandaşlarımıza hizmet verecek. Kılıçarslan Mahallesi’nde kurulan Şeker Park şubemiz ise 600 metrekare alana sahip. Ramazan ayı girmeden yine Selçuklu bölgesinde kurulu bulunan 900 metrekarelik alanda Şafak şubemizi hizmete açacağız” diye konuştu.

Yeni Açılan İki Şubede 100 Kişi İstihdam Edilecek

Çelikkayalar AVM’nin iki yeni şubesinde toplam 100 kişiye istihdam sağlamayı hedeflediklerine değinen Ali Kaya, “Konya’da 1750 çalışanıyla büyük bir aile olan Çelikkayalar, böylelikle 34 mağaza sayısına ulaşmıştır. Bunun yanında 5 Akaryakıt İstasyonu ve 2 Dinlenme Tesisimiz ile de büyümemizi sürdürmekteyiz. 2024 yılı hedeflerimiz arasında yılı tamamlanmadan 2 büyük depo projemizi de hayata geçireceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu şehre yatırım yapmak ve bu şehrin insanına hizmet vermek en temel hedefimiz ve kıvancımızdır. Bundan sonraki dönemde de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Konya’da toplam 42 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Çalışanlarımızla ve müşterilerimizle büyümemizi sürdüreceğiz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimize, dostlarımıza, mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yeni yatırımlarımızın şehrimize, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza ve şirketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından iki şubenin açılışı gerçekleştirildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.