Can Sevim: ‘Savaşan Bir Takım Olacağız’

Can Sevim: ‘Savaşan Bir Takım Olacağız’
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de düşmeme mücadelesi veren Konyaspor Basketbol’un yeni Başantrenörü Can Sevim, “Tek hedefimiz var ligde kalmak. Kaliteli oyunculardan kurulmuş bir takım. Evet, bazı şanssızlıklar yaşanmış, istenmeyen sonuçlar alınmış ama bu takım burada olmayı hak etmiyor” dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig’de düşmeme mücadelesi veren AYOS Konyaspor Basketbol’un yeni Başantrenörü Can Sevim, “Tek hedefimiz var ligde kalmak. Kaliteli oyunculardan kurulmuş bir takım. Evet, bazı şanssızlıklar yaşanmış, istenmeyen sonuçlar alınmış ama bu takım burada olmayı hak etmiyor” dedi.

Can Sevim, yeşil-beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Konyaspor camiasına hayırlı olur umarım, tek hedefimiz var ligde kalmak. Bunun içinde elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerektiğinin farkındayız. İyi bir oyuncu grubumuz var. Kaliteli oyunculardan kurulmuş bir takım. Evet, bazı şanssızlıklar yaşanmış, istenmeyen sonuçlar alınmış ama bu takım burada olmayı hak etmiyor. Yeniden sıfırdan bir sistem kuruyoruz şimdi. Hücumda ve savunmada her şeyi değiştiriyoruz. Sistemin oturması biraz zaman alabilir ama oyuncular çok kariyerli ve iyi oyuncular” diye konuştu.

Can Sevim şöyle devam etti: “O Yüzden bu dönemi daha kısa sürede geçebileceğimize inanıyorum. Sistem yerleştikçe de her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Çok bir vaktimiz yok, bunu gerçekleştirmek için. Önümüzdeki ilk maç Anadolu Efes maçı. Savaşarak, elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmaya çalışarak başlamamız lazım her şeye. Bundan 15 yıl önce Konya’da çalışmıştım. Bu nedenle Konyaspor taraftarını çok iyi bilen bir antrenörüm. Burada olup, bizi desteklemeleri gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Umarım aynı heyecanı onlar da bizimle yaşarlar. Burada her geçen gün artan bir kalabalıkla bizi desteklemeye devam ederler. Savaşan bir takım olacağız, mücadeleden kaçmayacağız. Bunu sahada göstereceğimize inanıyorum”.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.