Çelik: “Bizim Meram’ Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor”

Çelik: “Bizim Meram’ Yatırımları Hız Kesmeden Devam Ediyor”
Meram Belediyesi ile Konya İl Sağlık Müdürü arasında imzalanan protokolle yapımına başlanan ‘Meram Aymanas Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi’ inşaatında incelemelerde bulunan Meram Kaymakamı Resul Çelik, ‘Bizim Meram’a bu şekilde önemli yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Meram Belediyesi ile Konya İl Sağlık Müdürü arasında imzalanan protokolle yapımına başlanan  ‘Meram Aymanas Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi’ hızla yükseliyor. Meram Kaymakamı Resul Çelik, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Meram Belediyesi’nin yer tahsisi ve teknik proje desteği sağladığı merkezin inşaatında incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirdikleri incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Meram Kaymakamı Resul Çelik, ‘Bizim Meram’ın yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Sağlık alanında önemli görevler ve hizmetler verecek sağlık merkezinin geldiği noktayı yerinde incelediklerini belirten Kaymakam Çelik, “Yatırımın gerçekleşmesi için arsayı veren ve proje desteği sağlayan projede büyük paya sahip Meram Belediyesi ve Başkan Kavuş ile birlikte bu hizmetin bir an önce hayat bulması adına Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm kamu kurumları nezdinde girişimlerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Mehmet Koç’a şükranlarımı sunuyorum. ‘Bizim Meram’a bu şekilde önemli yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Merkez tamamlandığında 16 birimiyle hizmet verecek ve bölgenin sağlık hizmetleri anlamında önemli bir ihtiyacını da karşılayacak.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.