Çelikkayalar AVM Çalışanları ‘Biz de Varız’ Dediler

Çelikkayalar AVM Çalışanları ‘Biz de Varız’ Dediler
Konya’da başlatılan ‘Bir Günlük Kazancım Gazze’ye yardım kampanyasına Çelikkayalar AVM çalışanları, “Biz de Varız” diyerek destek verdi.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nca başlatılan ve 10 gün sürecek ‘Bir Günlük Kazancım Gazze’ye’ yardım kampanyasına Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri çalışanları da destek verdi.

“Gazze’deki kardeşlerimiz için yapılan bu dayanışmada biz de varız “ diyen Çelikkayalar AVM çalışanları, bir günlük kazançlarını Ribat İnsani Yardım Derneği aracılığıyla Gazze’ye gönderdi.

“Gazze’de Yaşanan İnsanlık Dramına Sessiz Kalmadık”

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Mağazalar Koordinatörü Beytullah Ölmez, Çelikkayalar AVM Selçuklu Şubesi’nde konuya ilişkin açıklama yaptı.

Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri çalışanları olarak Gazze’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadıklarını belirterek bu anlamlı projeye destek verdiklerini söyleyen Beytullah Ölmez, şu ifadelere yer verdi: “Gazze’de barış istiyoruz. Kesinlikle savaş istemiyoruz. Bu konuda oradaki insanların savaştan dolayı mağdur olduğunu, yoksulluk içerisinde de yoksulluk çektiğini, çok zor şartlarda yaşadığını, biz de personel olarak bu konuda göz önünde bulundurarak bizler bu pozisyonda olabiliriz düşüncesi. ‘Herkes taşın altına elini koysun’ dedik ve Çelikkayalar çalışanları olarak da bizim de katkımız olsun diyerekten böyle bir organize yaptık. Böyle bir destek vermeye ihtiyacı duyduk.”

7subt-celikkayalar-gazze-2.jpg

“İnsanların Ölümünü, Çocukların Acı Çekmesini Kabul Etmiyoruz”

Çelikkayalar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kaya ise savaşı, zulmü, işkenceyi ve baskı ve sindirmeyi, ablukayı, insanların ölümünü, çocukların acı çekmesini kabul etmediklerini dile getirerek, “Son günlerde Filistin ve İsrail arasında yaşanan çatışmalardan dolayı çok sayıda sivil can kaybının yaşanması ve bölgede barış ve güvenliğin bozulması küresel vicdanı derinden yaralamaktadır. Gazze’nin yoğun bombardımana tabi tutularak orantısız güç kullanılmasından ötürü bölgede ağır bir insanlık trajedisi yaşanmaktadır. Savaşı, zulmü, işkenceyi ve baskı ve sindirmeyi, ablukayı, insanların ölümünü, çocukların acı çekmesini kabul etmiyoruz” dedi.

“Çelikkayalar ailesi olarak savaşa ve şiddete karşı içtenlikli, onurlu ve kapsayıcı bir dayanışma oluşturmaya çalışıyoruz” diyen Mesut Kaya, şöyle devam etti: “Gazze için dua edeceğiz. Gazze için fırsat bulduğumuz her yardımı yapmaya devam edeceğiz. Çalışanlarımızı bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlerde Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri olarak bir günlük kazancımızı buraya bağışlayacağız.”

7subt-celikkayalar-gazze-3.jpg

“Gazze’ye Sessiz Kalmadık ve Yardımlarımız Sürecek”

Ribat Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı Abdullah Çay ise Gazze’de yaşanan insanlık dramına Ribat İnsani Yardım Derneği olarak ilk günden bu yana sessiz kalmadıklarını ve bölgede yardım çalışmalarına devam ettiklerini ve yardımlarını sürdüreceklerini aktardı.

Abdullah Çay, kampanyaya destek veren Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.