CİHANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI’NIN TEPKİ ÇEKEN “DAVULLU ZURNALI ŞOV” GÖRÜNTÜLERİ

Sosyal medyada, Konya’nın Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin davullu zurnalı, ‘çal oynasın vur patlasın’ eğlence görüntüleri tepkilere neden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yenilenen seçim arifesinde çekildiği öne sürülen görüntülerde sanatçı Mahmut Tuncer’inde eğlencede yer aldığı gözleniyor.

AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bir zamanda yine aynı partinin bir ilçe belediye başkanının seçim arifesi öncesinde Belediye’nin Cihan Beyler Konağı’nda yapıldığı ileri sürülen ve Cihanbeyli Belediyesi’nin yazısının yer aldığı oda da davullu zurnalı eğlencesi ‘Başkan alemde’ yorumlarına neden oldu.

Bir hafta sonu bir sünnet düğününe katılmak için Konya’ya gelen sanatçı Mahmut Tuncer’i ağırlayan Başkan Mehmet Kale’nin, sanatçıyla birlikte oturduğu görüntülerde yer alırken, davulcuya para taktığı ve eğlendiği dikkati çekiyor.

Başkan Kale’nin, davullu zurnalı eğlencesinin sosyal medyada yer almasının ve tepkilere neden olan görüntülerle ilgili görüşlerini paylaşan vatandaşların yorumları arasında, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum belli, şehitler verdiğimiz bugünler de Başkan Mehmet Kale’nin alem yapmasını anlamak mümkün değil. Demek ki Başkanın keyfi yerinde”  iddiaları öne çıktı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.