Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ağustos'ta Konya'ya Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ağustos'ta Konya'ya Geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 9 Ağustosta Konya'ya geleceği bildirildi. Erdoğan’ın aynı gün başlayacak 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış programına katılacağı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 9 Ağustos’ta Konya'ya geleceği bildirildi. Erdoğan’ın aynı gün başlayacak 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış programına katılacağı kaydedildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Meram Belediyesi ev sahipliğinde AK Parti Meram İlçe Başkanlığı tarafından Tantavi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Basınla Buluşma programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 Ağustos’ta Konya’ya gelerek, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışını yapacağını söyledi.

Şahin, Konya’da 9-18 Ağustos tarihleri arasında 5’incisi gerçekleştirilecek İslami Dayanışma Oyunları organizasyonuna ilişkin, “Konya önemli hazırlık içerisinde. 9 Ağustos'ta başlayacak İslami Dayanışma Oyunları, Konya'mız için, ülkemiz için oldukça önemli bir organizasyon. Konya'da ilk defa 54 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan büyük bir olimpiyattan bahsediyoruz. Tesislerimizin hazırlıkları devam ettiği gibi açılış için hazırlıklar da devam ediyor. Açılış programı için Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız da 9 Ağustos'ta Konya'da olacaklar” diye konuştu.

Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem ülkenin gündeminde hem de pek çok ülkenin gündeminde bu olimpiyatlar ve Konya'mız olacak tabii ki. Bu Konya'mız için, esnafımız için, turizmimiz açısından, tanıtım açısından çok kıymetli ve önemli bir organizasyon.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.