ÇYDD Konya’da Yeni Başkanını Seçti

ÇYDD Konya’da Yeni Başkanını Seçti
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Konya Şubesi’nin 15. Olağan kongresinde yeni yönetim belirlendi ve Halil Arıkan başkan seçildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Konya Şubesi’nin 15. Olağan kongresinde yeni yönetim belirlendi ve Halil Arıkan başkan seçildi.

ÇYDD’nin Konya Şubesi’nde gerçekleşen kongreye yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Kongrede 126 üyenin 61’i oy kullandı. Yapılan seçim sonucu, Halil Arıkan, ÇYDD Konya Şube Başkanı seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: ‘Devrim Yavuz, Ayşe Bolluk, Ahmet Üresin, Ayşe Özesen, Fatma Sibel Ünsal ve Ahmet Ateş’

ÇYDD Konya Şube Başkanı Halil Arıkan, “Kuruluşundan bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada çağdaş, bilimsel, laik, demokratik yolda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gönüllülerimiz ve üyelerimizle ve bağışçılarımızla dayanışarak, bursiyer ve gönüllü öğrencilerimize çağdaş, bilimsel, laik Cumhuriyete inanan demokrat aidiyet kazandırmak için eğitimlerimiz devam edecektir. İlkelerimiz doğrultusunda diğer demokratik kurumlarla dayanışmayı arttırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Derneğimize yeni genç üyeler kazandırıp, işleyiş eğitimleri tamamlandıktan sonra genç üyelere yönetimi teslim etmek temel çalışmamız olacaktır. Derneğimiz 188 yüksek eğitim öğrencisine, 89 orta eğitim öğrencisi olmak üzere toplam 277 öğrencimize eğitim hayatları boyunca burs vermeye devam edeceğiz. Bugüne kadar eğitim bursu konusunda bize destek olan bağışçılarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.