Deprem Bölgesi’ne Konya’dan Geçişleri Güvenli Şekilde Sağlandı

Deprem Bölgesi’ne Konya’dan Geçişleri Güvenli Şekilde Sağlandı
Konya Emniyet Müdürlüğü, deprem bölgesi için yurdun dört bir yanından yola çıkan erzak ve ekipman yüklü yardım araçlarının Konya’dan geçişinin, olumsuz hava şartlarının etkisiyle oluşan kar ve tipiye rağmen güvenli şekilde sağlandığını bildirdi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde yaşanan deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde de yoğun şekilde hissedildi. Bir yandan kurtarma çalışmaları devam ederken bir yandan da el birliğiyle tek yürek depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü, deprem bölgesi için yurdun dört bir yanından yola çıkan erzak ve ekipman yüklü yardım araçlarının Konya’dan geçişinin, olumsuz hava şartlarının etkisiyle oluşan kar ve tipiye rağmen tüm kurumların koordineli çalışması neticesinde güvenli şekilde sağlandığını bildirdi.

Konya Emniyeti Müdürlüğü, bilgi paylaşımında, “Devletimizin Gücü, Milletimizin Birlik ve Beraberliği Sayesinde Bu Zor Günleri de Geride Bırakacağız! Geçmiş Olsun TÜRKİYE” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.