Derbent Kaymakamı Kaya’dan DEGEP Kapsamında Okullara Ziyaret

Derbent Kaymakamı Kaya’dan DEGEP Kapsamında Okullara Ziyaret
Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya, Derbent Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü Derbent Eğitimi Geliştirme Projesi (DEGEP) kapsamında, Yöntem Eğitim Kurumları’nı ziyaret etti.

Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya, Derbent Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü Derbent Eğitimi Geliştirme Projesi (DEGEP) kapsamında, Yöntem Eğitim Kurumları Meram Yerleşkesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya’yı, Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı ile Okul Müdürü Mehmet Tekin ağırladı ve verdikleri eğitim hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya, DEGEP kapsamında Yöntem Eğitim Kurumları’nı ziyaret ettiğini belirterek, “İlçemiz Derbent’te Eğitimi Geliştirme Projesi (DEGEP) kapsamında ilimizdeki okullarımızı ziyaret ediyoruz. Konya’da eğitimin kalitesinin arttırılmasında katkısı olan eğitim kurumlarımızdan birisi olan Yöntem Eğitim Kurumları’nı da bu kapsamda ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde bizlerle ilgilenen ve verdikleri eğitim hizmetleri hakkında bilgi veren Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyesi ve Türkçe öğretmeni Özgür Pazarcı’ya ve Okul Müdürü ve aynı zamanda Derbentli olan eğitimci Mehmet Tekin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getiren Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı ve Okul Müdürü Mehmet Tekin,  “Yöntem Eğitim Kurumları olarak Derbent İlçesi’ndeki kardeş okullarımızla işbirliğimiz sürmekte olup, eğitimin kalitesinin artırılması konusunda üzerimize düşeni yerine getiriyoruz.  Bizi ziyaret eden Derbent Kaymakamımız Nurullah Kaya’ ya çok teşekkür ederiz. Ziyaretleri bizi memnun etti. Eğitim üzerine güzel bir sohbet oldu.  Böyle genç yaşta ufku geniş vizyon sahibi Kaymakamlarımızın olması ve eğitime önem vermesi ülkemiz adına gurur vericidir. Yolu açık olsun başarılar dileriz” ifadelerini kullandılar.

Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya, daha sonra öğrencilerle sohbet etti ardından Yöntem Eğitim Kurumları’nda verilen eğitim hizmetlerini yerinde gördü. 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.