Dinameat Burger Meram Törenle Açıldı

Dinameat Burger Meram Törenle Açıldı
Konya’nın burger markası Dinameat Burger genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle Meram Şubesi’ni muhteşem bir törenle açtı.

Yeni menü çeşitlerini, yeni ve özel soslarla zenginleştirerek büyümeyi sürdüren Dinameat Burger Kent Plaza’dan sonra Meram’daki şubesini yenileyerek hizmete açtı. Yeni konseptiyle hazırlanan Dinameat Burger Meram Şubesi’nin açılışına çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Dinameat Burger sahibi Hüseyin Gök, açılışta yaptığı konuşmada, Dinameat Burger markasını hem ulusalda hem de dünyada farklı yerlere getirmek için yola çıktıklarını anlatarak, mutfakta farklı bir Dinameat markası tasarladıklarını, kaliteden asla taviz vermeden yeni burger çeşitleri hazırladıklarını, yeni soslarla bunu taçlandırdıklarını söyledi.

Burger çeşitlerinin yanına pizza ve makarna gibi yeni menüler eklediklerini dile getiren Gök, yeni kurumsal kimlikle yepyeni bir Dinameat markası ortaya çıkartmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

“Heyecanımıza Ortak Olduğunuz İçin Teşekkür Ederim”

 

Dinameat Burger’in yaklaşık 4 yıldır faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Hüseyin Gök, bir Konya markası olarak Dinameat Burger’i uluslararası marka olma yolculuğuna çıktığını belirtti.

Daha sonra edilen duanın ardından firmanın açılış kurdelesini Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Hamurcu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılmaz Seçim, S.Ü. Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Maden, Ekrem Coşkun Döner sahibi Ekrem Coşkun ve Dinameat Burger sahibi Hüseyin Gök birlikte kesti.

Yoğun katılımın olduğu Dinameat Burger Meram açılışı konukları özel burger ve kıt kıt atıştırmalık ikramlarıyla sona erdi.    

 (MÇ/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.