Dr. Karaca: ‘Konya Bunu Hak Etmiyor!’

Dr. Karaca: ‘Konya Bunu Hak Etmiyor!’
Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri’nin yapıldığı bugünlerde hoşgörü, dostluk ve sevginin hâkim olduğu bir dünyaya olan ihtiyaç ve özlemin her geçen gün arttığını dile getiren DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, kentte son günlerde yaşananlar dolayısıyla ülke gündemine olumsuz yansımasının üzücü olduğunu bildirdi.

Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri’nin yapıldığı bugünlerde hoşgörü, dostluk ve sevginin hâkim olduğu bir dünyaya olan ihtiyaç ve özlemin her geçen gün arttığını dile getiren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, kentte son günlerde yaşananlar dolayısıyla ülke gündemine olumsuz yansımasının üzücü olduğunu bildirdi.

Dr. Karaca, Konya’nın olumsuz şekilde gündeme gelmesine üzüldüklerini belirterek, şunları kaydetti: “Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümünde olduğumuz bugünlerde hoşgörü, dostluk ve sevginin hâkim olduğu bir dünyaya olan ihtiyaç ve özlem her geçen gün artmaktadır. Son günlerde hayvan barınağı problemi ile başlayan süreç sonrası, bir okulda yaşanan olaylarla ülke gündemine gelmemiz bizleri üzmektedir. Ciddi bir yatırım ile hayvanlara verilen hizmet maalesef denetim eksiklikleri ve işini sevmeden yapan liyakatsiz insanlar nedeniyle ilimizi olumsuz bir şekilde ülke gündemine taşımıştır. Umarız yaşananlardan ders alan Büyükşehir Belediyemiz harcanan emekle ve maddi kaynakla hak edilen değeri elde edecek şekilde hayvanlara hizmete devam eder.  Diğer taraftan eğitimcilerin yaptıkları kabul edilemez. Bir okulda müdürlerin içinde olduğu skandal ile ilgili olarak da; kesinlikle affedilemez boyutta bir olaydır, hiçbir ahlâkî ve insanî ölçü ile bağdaşmayan olayların müsebbipleri en ağır cezalara çarptırılmalıdır. Liyakatsiz kadrolar bu durumlara yol açan en önemli unsurdur.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.