Emniyet Müdürü Aydın’dan Akşeker Grubu’na Ziyaret

Emniyet Müdürü Aydın’dan Akşeker Grubu’na Ziyaret
Konya’nın kritik operasyonlara imza atan başarılı İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, kırmızı et sektöründe adından söz ettiren Akşeker Grubun Konya et entegre tesislerini ziyaret etti.

Kırmızı et sektörünün marka isimlerinden ve Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerini bünyesinde bulunduran Akşeker Grup, Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı ağırladı.

Konya-Karaman yolu üzerindeki Çomaklı’da kurulu tesisleri ziyaret eden Emniyet Müdürü Aydın’a, grup hakkında Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker ile Genel Müdür Alper Şölen, bilgiler verdi.

Grup olarak et sektöründe dünya markası olma yolunda hedeflerinin olduğunu belirten Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, gelecek iki yıldaki hedeflerini anlatırken, Emniyet Müdürü Aydın’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Konya’da böyle bir tesisin varlığından memnunluk duyduğunu, Türk ekonomisine katkı veren, üretim yapan bu tür tesislerin sayılarının artmasından mutluluk duyduğunu vurguladı.

Aydın daha sonra ziyaretinin anısına Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’e plaket takdim etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.