Gazeteciler Cemiyetine ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri Sürüyor!

Gazeteciler Cemiyetine ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretleri Sürüyor!
Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde geçen haftasonu gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen Olağan Genel Kurul’da yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Sefa Özdemir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nde geçen hafta sonu (16 Mart 2024) gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen Olağan Genel Kurul’da yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Sefa Özdemir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran ve Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Bölge Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

CİB Konya Bölge Müdürü Taşkıran, “Konya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı ve üyeliklerine seçilen başkan ve üyelerini tebrik ediyorum. Sizlerin yeniden bu önemli göreve layık görülmeniz, hem tecrübenizin hem de sizlere duyulan güvenin bir göstergesidir. Başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim” dedi.

BİK Konya Bölge Müdürü Ayan ise “Yeni dönemin Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne, üyelerine ve tüm meslek mensuplarına hayırlı olmasını ve başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sefa Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Rasim Atalay, Mustafa Uğurlu ve Akif Solak hazır bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

1.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.