İçkili Mekanlara Satılmak Üzere Sahte Bandrollü 135 Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi

İçkili Mekanlara Satılmak Üzere Sahte Bandrollü 135 Şişe Sahte İçki Ele Geçirildi
Yılbaşının gelmesiyle denetim ve operasyonlarını sıklaştıran polis ekipleri, sahte bandrolle hazırlanmış 135 şişe sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Yılbaşının gelmesini fırsat bilen ve vatandaşın hayatını hiçe sayan sahte içki üreticilerine yönelik operasyon ve denetimlerini sürdüren polis ekipleri, düzenlediği operasyonda araç ve evde yaptıkları aramada içkili mekanlara satılmak üzere sahte bandrolle hazırlanmış 135 şişe sahte içki ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yılbaşının gelmesiyle denetim ve operasyonlarını sıklaştıran ekipler vatandaşların sağlığını hiçe sayan sahte içki üreticilerine göz açtırmıyor. Yılbaşının gelmesini fırsat bilerek piyasaya sahte içki sürmeye çalışan şahıslar Beyşehir İlçesinde kıskıvrak yakalandı. Şahısların ev ve araçlarında yapılan aramada onlarca sahte içki ele geçirildi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçe girişinde şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada içkili mekanlara satılmak üzere sahte bandrolle hazırlanmış 81 şişe sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Ahmet B. ve bağlantılı olduğu tespit edilen Mustafa A'nın evinde yapılan aramada 54 adet sahte içki bandrolü, 51 adet çeşitli markalara ait sahte içki ve içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.