İMH: ‘Deprem Bölgesinde 3 Mobil Aşevimizle Hizmet Veriyoruz’

İMH: ‘Deprem Bölgesinde 3 Mobil Aşevimizle Hizmet Veriyoruz’
İnsan Vakfı Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, “Afed bölgelerinden Adıyaman, Maraş ve Hatay illerinde kurmuş olduğumuz aşevi ve dağıtım merkezlerinde, depremden etkilenen kardeşlerimize hizmet veriyoruz” dedi.

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) ve İnsan Vakfı Konya Başkanı Mustafa Ekrem Doğan, depremin ilk gününden bugüne bölgede yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, “Afed bölgelerinden Adıyaman, Maraş ve Hatay illerinde kurmuş olduğumuz aşevi ve dağıtım merkezlerinde, depremden etkilenen kardeşlerimize hizmet veriyoruz” dedi.

Konyalı hayırseverlerin bağışlarıyla almış oldukları mobil aşevinin Kahramanmaraş’taki depremzedelere hizmet vermek için yola çıktığını belirten Doğan, “Bugün aşevimiz yola çıkıyor. 3 ilimizdeki aşevlerimizin bölgede hizmetlerine devam edebilmesi için Konyalı hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Afetin açmış olduğu yaraların sarılması aylarca sürecek, heyecanla yapmış olduğumuz yardımları, önümüzdeki aylarda devam ettirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.