İMO Konya’da Başkan Yetiştirici’ye 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Sürüyor!

İMO Konya’da Başkan Yetiştirici’ye 'Hayırlı Olsun' Ziyaretleri Sürüyor!
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yeni Yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Başkan Yetiştirici, “Oda olarak siyaset üstü bir anlayışla hizmet vererek, üyelerimizin yaşadığı her türlü sorunlarının ve çözümünün takipçisi olacağız” dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Genel Kurul sonrası yeni Başkan Seçilen Hasan Özgür Yetiştirici ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Başkan Yetiştirici, “Üyelerimize bizlere gösterdikleri güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak siyaset üstü bir anlayışla hizmet vererek, üyelerimizin yaşadığı her türlü sorunlarının ve çözümünün takipçisi olacağız. Yapıcı yönde çalışmalar yapacağız” dedi.

CHP Konya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Barış Bektaş, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Sonkaya, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı seçilen Hasan Özgür Yetiştirici ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Hasan Özgür Yetiştirici, siyaset üstü bir anlayışla hizmet vereceklerini belirtti. Başkan Yetiştirici, “Odamızın 18’inci Olağan Genel Kurul Toplantısına 4 bin 483 üyemizden 1605 üyemiz katılarak bizlere görev verdiler. Üyelerimize bizlere gösterdikleri güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Oda olarak siyaset üstü bir anlayışla hizmet vererek, üyelerimizin yaşadığı her türlü sorunlarının ve çözümünün takipçisi olacağız. Yapıcı yönde çalışmalar yapacağız. Ziyaretinizden ve yaşadığımız sorunların takipçisi olmanızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bektaş: “Konya Uzlaşmacı Bir Kültüre Sahip”

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ise Başkan Hasan Özgür Yetiştirici ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, “Konya tarihiyle uzlaşmacı bir kültürden yana olmuştur. Demokratik bir ortamda ve uzlaşmacı bir anlayışla bir kongre gerçekleştirdiniz. İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı görevine seçildiğiniz için sizi ve yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, başarılar diliyoruz. İktidar eliyle Parlamentodaki eski güç yok edildi. Mevcut koşullarda Konya’nın ve mesleki odaların yaşadığı sorunları mecliste dile getiriyoruz. Çözümü noktasında da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her zaman mesleki odaların yanında yer aldık. Bundan sonrada odaların yanında yer alarak, sorunlarının takipçisi olacağız” diye konuştu.

23subt-imo-ziyaretler-2.jpg

Yaman: “Mesleki Odaların Yanındayız”

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ise şunları kaydetti: “Halktan yana bir parti olarak, her zaman mesleki odaların ve STK’ların yanında yer aldık ve yaşadığı sorunların takipçisi olduk. İnşaat Mühendisleri odası Konya Şubesi şehrimizin önemli odalarından birisidir. Yapılan kongre sonucu İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı görevine seçilen Hasan Özgür Yetiştirici ’ye ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun derken, başarılar diliyoruz.”

Sonkaya: “Mesleki Odalarımız Önemli Bir Görevi Yerine Getiriyor”

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Sonkaya da, “İnşaat mühendisleri gibi mesleki odalarımız şehrin kentleşmesinde ve geleceğinde önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Şehrimizin kentleşmesindeki sorunlarının takipçisi olacağız. Şehrimizin hak ettiği bir yere getirmek içinde ne gerekirse yerine getireceğiz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

23subt-imo-ziyaretler-4.jpg

Öte yandan, Konya Bilirkişiler Derneği Başkanı Ahmet Selim Laleli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Seha İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Doğan, Adese Gayrimenkul A.Ş. Mülk Değerleme ve Portföy Müdürü Şemsettin Büyükçorapçı, Başkan Hasan Özgür Yetiştirici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni yönetime başarılar diledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

23subt-imo-ziyaretler-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.