İzlenme Uğruna, “Türk Halkına Videolu Hakaret”. Yazıklar Olsun!

İzlenme Uğruna, “Türk Halkına Videolu Hakaret”. Yazıklar Olsun!
Alanya'da bir haber sitesinin Anadolu insanını aşağılayarak hazırladığı 'Büyük Göç' adlı video yaydığı mesajlarla tepkilerin odak noktası haline geldi. Alanya'da çekilen söz konusu video Konyalılar ve Niğdeliler başta olmak üzere izleyenlerin tepkisini çekti.

Türkiye'nin güzide tatil kentleri arasında yer alan Alanya'da çekilen bir video Konyalılar ve Niğdeliler başta olmak üzere izleyenlerin tepkisini çekti.  

Büyük Göç ismini verdikleri video ile özellikle Konya, Ankara ve diğer Anadolu insanını aşağılamaktan geri kalmayan ayrıca çeşitli lakaplar takan bazı şahıslar barışa ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bölücü faaliyet yapmaktan geri durmuyor.

Baştan sona aşağılama, nefret ve bölücülük içeren videonun içerisinde yapılan seslendirmede ise "Arizona kertenkelesi, öküz başlı antilop" benzetmeleri ve görüntülerde kıyafetlerde verilen detaylar ise izleyenleri çileden çıkarıyor.

Sözde komedi yaptıklarını iddia eden şahıslar sosyal medyada tıklanma uğruna çektikleri nefret kusan videolarında 42 ve 51 plakalı araçlar kullanarak sübliminal mesaj vasıtasıyla Anadolu insanını adeta yerin dibine sokuyorlar.

Konya'dan ve Anadolu insanından yoğun tepkiler alan şahıslar, video hakkında herhangi bir yorum yapmaktan kaçınırken kendilerine ait sosyal medya sayfalarında konuyla ilgili tebrikleri şehir ve isim vererek anlatan yorumlara gülerek karşılık veriyorlar.

Alanya'da faaliyet gösteren turizm dernekleri ise bayramdan hemen önce yaptıkları açıklamalarda bayramı iple çektiklerini ifade ediyordu. 9 günlük bayram tatilinin bölge ekonomisi açısından önemine vurgu yapan başta ALTİD olmak üzere tüm derneklerin bu videoyla ilgili yapacağı yorum ise merak konusu oldu.

Konya'dan ise söz konusu videoyla ilgili resmi ağızlardan herhangi bir kınama ya da açıklama henüz yapılmadı.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.