Kaçakçılara Polis Baskını: 3 Gözaltı

Kaçakçılara Polis Baskını: 3 Gözaltı
Konya KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara operasyon düzenledi. Operasyonda, çok sayıda gümrük kaçağı sigara, makaron ve elektronik eşya ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, kaçakçılara yönelik operasyon düzenledi. Çok sayıda gümrük kaçağı sigara, makaron ve elektronik eşya ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Tırdan 4 Milyon Adet Kaçak Makaron Çıktı

Konya KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, kent girişinde durdurulan bir tırda yaptığı aramada, 4 milyon adet sahte bandrollü boş makaron ele geçirdi. Tır şoförü gözaltına alındı.

İş Yerinde Satılan Sahte Etiketli Elektronik Cihazlar Polisin Dikkatinden Kaçmadı

Selçuklu ve Karatay İlçesinde tespit edilen 2 iş yerine polis ekiplerince baskın yapıldı. İş yerlerinde yapılan aramalarda, 3.217 paket gümrük kaçağı sigara, 525 adet sahte elektronik cihaz etiketi, 80 adet gümrük kaçağı matkap, hilti, spiral vb. elektronik cihaz ele geçirildi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.