Kaçakçıların Akıl Almaz Yöntemi, Polisi Bile Şaşkına Çevirdi!

Kaçakçıların Akıl Almaz Yöntemi, Polisi Bile Şaşkına Çevirdi!
Konya emniyeti ‘geri dönüşüm’ ile kamufle edilmiş yaklaşık 4 milyon lira değerindeki makaron zulasını patlattı.

Konya’da geri dönüşüm atıklarının arasına gizlenen gümrük kaçağı makaronlar herkesi şaşkına çevirdi. Yaklaşık 4 milyon TL değerinde doldurulmuş makarona el konuldu. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü düzenlediği operasyonlara her gün bir yenisini daha ekliyor, her türlü ihbarı değerlendiriyor, araştırmalar titizlikle yürütülüyor. Kaçakçılara göz açtırmayan polis ekipleri haksız kazanç ve haksız rekabetin de önüne geçiyor. Konya’da geri dönüşüm atıklarının arasına gizlenen gümrük kaçağı makaronlar herkesi şaşkına çevirdi. Yaklaşık 4 milyon TL değerinde doldurulmuş makarona el konuldu.

Konya’da kaçakçıların akıl almaz yöntemi polis ekiplerini şaşkına çevirdi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ereğli Yolu Konya girişinde gerçekleştirdiği uygulama sırasında şüphelendiği bir tırı durdurdu.

Ekipler, görünüşte geri dönüşüm için preslenmiş hurda atıkların yüklü olduğu tırda arama gerçekleştirdi. Preslenmiş atıkların arasında koliler dolusu gümrük kaçağı doldurulmuş makaronu tespit eden ekipler Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında tıra el koydu.

Patlatılan Zula Yaklaşık 4 Milyon TL Değerinde!

Ekipler, zulalanan yüzlerce koliden 3 milyon 440 bin adet doldurulmuş makarona el koydu. El konulan gümrük kaçağı makaronların piyasa değerinin 3 milyon 850 bin TL olduğu anlaşıldı.

Konuyla ilgili gözaltına alınan Volkan Y. (24) ve İzzet Y. (50)  şüpheli adliyeye sevk edildi. Baba ve oğul adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.