Kağnıcıoğlu’ndan “Açıkta Satılan Ürünleri Almayın!” Uyarısı

Kağnıcıoğlu’ndan “Açıkta Satılan Ürünleri Almayın!” Uyarısı
Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, Ramazan ayının başlaması nedeniyle, vatandaşlara “açıktan satılan ürünleri almayın” uyarısında bulundu.

Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, Ramazan ayının başlaması nedeniyle, vatandaşlara “açıktan satılan ürünleri almayın” uyarısında bulundu.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yol kenarlarında, caddelerde, pazarlarda açık alanlarda tahinli ve yumurtalı pideler ile tatlı çeşitlerinin satışlarının yapılmaya başlandığını dile getiren Konya Pastacılar Odası Başkanı Kağnıcıoğlu, insanların açıktan satılan söz konusu gıdaları almamaları gerektiğini vurguladı.

“SAĞLIĞIMIZLA OYNATMAYIN!”

“Konyalı hemşerilerimizden rica ediyoruz. Kesinlikle açıkta satılan hiç bir gıda ürününü almamalıyız” diyen Kağnıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ürünleri aldıkları takdirde çok ciddi şekilde sağlık sorunları yaşayacakları gibi, paraları da boşa gitmiş olacaktır. Bundan dolayı kapalı alanlarda üretim yapan ve ürünleri satan, hijyen kurallarına uyan iş yerlerinden alışveriş yapmalarını tavsiye ediyoruz. Merdiven altı tabir edilen ve sağlıksız koşullarda üretilen gıdalar mikrop saçmaktadır. Sağlığımızı bozan bu ürünleri tükettiğimizde rahatsızlanıp, hastalandığımız zamanda hiçbir şekilde de muhatap bulamayacaklardır. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Sağlığımızla oynatmayın. Bu kapsamda pastanelerimiz, baklavacılarımız, odamıza bağlı olan unlu mamulcüler sürekli olarak denetlenmektedir.  Bu iş yerlerimiz hijyen kurallarına sürekli uymaktadırlar.”

Konya’daki pastanelerin, baklavacıların ve unlu mamul üreticilerinin evlere paket servis yaptığını aktaran Kağnıcıoğlu, “Kapalı ve hijyen kuralları içinde üretim yapan ve satan esnafımızdan alışveriş yapın. Tüm hemşerilerimize hayırlı bereketli ramazanlar ve kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.