Karapınar ve Bölgesinin İlk 5 Yıldızlı Oteli Yılsonunda Hizmette

Karapınar ve Bölgesinin İlk 5 Yıldızlı Oteli Yılsonunda Hizmette
İnşaatı yılsonuna bitecek ve hizmete açılacak Karapınar’daki 5 Yıldızlı Ramada Otel’de incelemede bulunan TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Karapınar ve bölgesine hizmet verecek otelin bölge ekonomisine bir soluk getirerek, turizmin canlanmasına katkı sağlayacağını söyledi.

İnşaatı yılsonuna bitecek ve hizmete açılacak Karapınar’daki 5 Yıldızlı Ramada Otel’de incelemede bulunan TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Karapınar ve bölgesine hizmet verecek otelin bölge ekonomisine bir soluk getirerek, turizmin canlanmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Karahan’a TÜRSAB Konya Bölge yönetim kurulu üyeleri, Konya’daki turizm ve seyahat acentaları sahipleri ve yöneticileri de eşlik etti. 

Yıl sonuna doğru hizmete açılacak Karapınar Ramada Otel’in inşaatını Konya TÜRSAB heyetiyle birlikte inceleyen ve otelin vereceği hizmetleri hakkında bilgi alan TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, “Konya, Karapınar ve bölge turizmine hizmet verecek olan Karapınar Ramada Oteli’nin yatırımcısına böylesine güzel bir yatırımı yapmalarından dolayı teşekkür ederiz. Karapınar Ramada, Karapınar ve bölgesinin ilk tek yıldızlı oteli olması açısından önemli. Şehrimize, Karapınar ve bölgesine yeni ivme katarak, bölgenin de ekonomisiyle birlikte turizm sektöründe de bir hareket getirecektir. TÜRSAB Konya olarak Karapınar ve bölgesinin turizminin gelişmesi ve ekonomisine katkı yapmak adına elimizden gelen desteği vereceğiz. Karapınar Ramada Otel şehrimize, Karapınar ve bölgesine hayırlı olsun” diye konuştu.    

 

Karapınar Ve Bölgesinin İlk 5 Yıldızlı Oteli

 

TÜRSAB Konya heyetine otelin inşaatını gezdiren ve otel hakkında bilgi veren Karapınar Ramada Otel Genel Müdürü Serdar Üste, bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli olacağını dile getirerek, “Wyndham Hotels grubu, zincirindeki 76 otel ile tesis sayısında Türkiye’de en fazla otel sayısına sahip, uluslararası markaların başında yer almaktadır. Ramada Karapınar modern ve estetik mimarisiyle öne çıkmaktadır. Otelimizin yatırımcıları ve yönetim kurulu üyeleri Karapınarlı işadamlarından oluşuyor. 

Ramada By Wyndham Otelin Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik’tir. Yönetim kurulu üyeleri de Mehmet Koçak ve İsmail Akkaya’dan oluşuyor. Otelimiz hizmete girdiğinde toplam 100 kişi istihdam edilecek. Selçukluların başkenti Konya ili Karapınar ilçesinde bulunan otelimiz bölgenin ilk 5 yıldızlı ve ilk uluslararası otelidir. Konya Adana karayolu üzerinde Karapınar ilçesinde yer alan Ramada By Wyndham Karapınar, Konya, Adana, Ereğli, yerleşim merkezlerine ve Türkiye’nin nazar boncuğu özelliği taşıyan Meke Gölü’ne ve insanlık tarihinin ilk yerleşim yeri olan “Çatalhöyük”e en yakın mesafede ve de en kolay ulaşım noktasında yer almaktadır” diye konuştu.

Otelin birkaç ay içinde misafirlerini ağırlayacağına işaret eden Genel Müdür Serdar Üste, şöyle devam etti: “Ramada By Wyndham Karapınar, 5 yıldızlı lüks bir otelden beklenen taleplerin tamamını karşılamanın yanı sıra hizmet anlayışının tamamen misafir memnuniyet odaklı olması ile ön plana çıkacaktır. Kral odası, suit odaları, aile odaları ve standart odaları olmak üzere toplam 118 oda ve 156 yatak kapasitesiyle hizmet sunacaktır. Otelimizin modern, konforlu ve ferah odalarının yanı sıra tüm genel alanlarının üst katlarda oluşu ve şehir manzarasına sahip olması ile dikkati çekmektedir. Türk ve dünya mutfağının harmanlanmış şekildeki menümüzle, yaratıcı lezzetler ile bünyemizdeki 100 misafir kapasiteli tetto restoran, zengin kahvaltı ve öğle yemeklerinin adresi olan 200 kişi kapasiteli curry restoran, özenle hazırlanan pastalar, kurabiyeler ve atıştırmalık tadımlıklar ile 50 Misafir kapasiteli melon patisserie, sağlık kulübümüzün bünyesinde bulunan havuz, sauna, buhar odası ve Türk hamamı, masaj odaları, fitness gibi imkânlarımız ile misafirlerimizin dinlenmelerdi için en iyi fırsatları sunacağız. Yöresel, geleneksel ve uluslararası menülerinin bulunduğu restoranlar, kongre turizmine uygun alt yapısı ile tasarlanmış çok amaçlı geniş toplantı salonlarımız, bin 250 kişilik kır bahçe düğün organizasyonları ile kongre ve toplantı turizmine ve unutulmaz anlara şahitlik edecek organizasyonlara yön vermeyi amaçlamaktayız. Konyalıları ve ülkemizin insanlarını misafir etmekten mutlu olacağız.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.