Karatay Belediyesi Personeliyle İftarda Bir araya Geldi

Karatay Belediyesi Personeliyle İftarda Bir araya Geldi
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediyede görev yapan personelle iftar programında buluştu. Başkan Hasan Kılca; “Çalışkan ve özverili personelimizle gönlü güzel hemşehrilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediyede görev yapan personelle iftar programında buluştu. Başkan Hasan Kılca; “Çalışkan ve özverili personelimizle gönlü güzel hemşehrilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyorum” dedi.

İftar programına Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, encümen üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; iftar öncesinde belediye personeliyle selamlaştı.

Sizlerle Gönlü Güzel Hemşehrilerimize Hizmet Etmenin Gururunu Yaşıyorum

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; programda yaptığı konuşmada, çalışma arkadaşlarının Ramazan ayını tebrik ederek, Karatay Belediyesi’nin tüm kademelerinde özverili ve fedakârca çalışan personelleriyle büyük bir aile olduklarının altını çizdi.

Karatay için emeği ve alın teri olan personeliyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “İnsanların en hayırlısı, insana faydalı olanıdır. Sizlerle gönlü güzel Karataylı hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Her birimiz farklı birimlerde Konya’mız ve Karatay’ımızın güzelleşmesi için çalışıyoruz. Bunu yaparken de hem insanımıza hizmet ederek onların duasını alıyoruz hem ilçemize yeni eserler bırakıyoruz sadaka-i cariye olarak birçok iş yapıyoruz. Rabbime şükürler olsun ki güzel Karatay’ımıza hizmet eden kervanda birlikte yol yürüyoruz. Sizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapmaktan ve birlikte yürümekten mutluyum ve gururluyum. Hepinizden Allah razı olsun. Karatay Belediyesi olarak çalışanımızın ve işçimizin yanındayız. 6 Şubat’ta büyük bir acı yaşadık. Deprem bölgesinde Karatay Belediyesi olarak yine hep birlikte gayret gösterdik. Hâlâ da deprem bölgesinde çalışan arkadaşlarımız var. Bugüne kadar nerede bir ihtiyaç sahibi veya zorda biri varsa oraya ilk koşan hep Konya olmuştur. Konya değerli ve kadirşinas insanlardan oluşan bir belde. Bu kadim medeniyetin torunları olarak bizler kim neye ihtiyaç duyarsa onun imdadına yetişmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Vatandaşlarla Teravih Coşkusu

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı mensupları ve Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, iftar programının ardından Fevzi Çakmak Mahallesi Şehristan Camii’nde kılınan teravih namazının ardından vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin Ramazan’ını da tebrik eden Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Adayı Muhammed Zeren ile İlçe Başkanı Muhammed Zeren, vatandaşların taleplerini dinleyerek, bölgenin ihtiyaçları ile taleplerin çözümü için istişarelerde bulundular.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.