Karısını ve Kayınvalidesini Sokak Ortasında Bıçaklayan Kişi Suç Makinesi Çıktı

Karısını ve Kayınvalidesini Sokak Ortasında Bıçaklayan Kişi Suç Makinesi Çıktı
Konya’da önceki gün sabah saatlerinde ayrı yaşadığı karısını ve kayınvalidesi sokak ortasında bıçaklayan daha sonra kaçan şahıs polis ekiplerince yakalandı. Şahsın 28 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Konya’da önceki gün sabah saatlerinde ayrı yaşadığı karısını ve kayınvalidesi sokak ortasında bıçaklayan daha sonra  kaçan şahıs polis ekiplerince yakalandı. Şahsın 28 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay 09 Mart Çarşamba günü saat 08:15 sıralarında Konya’nın Meram İlçesi Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesinde meydana geldi.

F.G. kızı H.K. ile yürüyüşe çıktığı sırada H.K.’nın boşanma aşamasında olduğu eşi A.K. ile karşılaştılar. İkili arasında çıkan tartışmada A.K. eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra F.G. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı H.K.’nın ise hayati tehlikesi devam ediyor.

 

28 Adet Suç Kaydı Bulunan Zanlı Tutuklandı

 

Olay sonrasında şüpheli şahsın peşine düşen Cinayet Büro Amirliği Ekipleri A.K.’yi yakaladı. Yapılan incelemelerde A.K.’nin Kasten Yaralama, Tehdit, Mala Zarar Verme, Uyuşturucu ve daha birçok suçtan 28 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Kayınvalidesini öldüren ve eşini ağır yaralayan A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca kasten adam öldürme ve kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.