Kazım Koyuncuoğlu: ‘Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’

Kazım Koyuncuoğlu: ‘Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’
‘Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak’ sloganı ile Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Kazım Koyuncuoğlu, başkan olarak seçilmesi halinde koltukta değil sahada olan bir başkan olacağını söyledi.

Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Kazım Koyuncuoğlu, amacının minibüsçü ve servis araçları esnafına hizmetin en iyisini vermek olduğunu söyledi. Kendisinin de aktif bir minibüsçü esnafı olduğunu ifade eden Koyuncuoğlu,  ‘Sorunları ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Bu yüzden aday oldum. Oda üyelerimizin takdiri ile başkanlığa seçilmem halinde koltukta oturan değil sahada olan ve sorunların çözümü ile mesleki yenilikler için çalışan bir meslektaşınız olacağım’ dedi.

Oda için bir petrol istasyonu kurma hedefinin olduğunu ifade eden Koyuncuoğlu, şöyle devam etti: “Bu istasyonda belli meslek guruplarından istihdam oluşturarak insanlara iş imkanı sağlayacağız. Korsan taşımacılık sorunundan, kiralık C plaka sorununa, öğrenci taşıma konusundan, bazı plaka ücretlerinin alınmasına kadar birçok sorunu çözüme ulaştıracağız. Sorunların çözümü konusunda oda üyelerimizin her türlü mesleki ihtiyaçlarının karşılanması için tarafsız olacak şekilde 8 kişilik bir komisyon kurup bu komisyonda tüm sorunlarımızı masaya yatırıp çözüme kavuşturacağız. Belli zaman aralıklarında meslektaşlarımızla düzenleyeceğimiz anketlere oda yönetiminden istekleri oda yönetimine tavsiyeleri ve şikayetlerini alacağız. Odamızı hep birlikte birlik ve dirlik içinde yönetip, daha güzel yarınlara elele yürüyeceğiz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.