Konya Polisi Operasyonlarını Sürdürüyor: Aranan 93 Kişi Yakalandı

Konya Polisi Operasyonlarını Sürdürüyor: Aranan 93 Kişi Yakalandı
Merkez ve taşra ilçelerde, 88 ekip ve 251 personelle, kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konya merkez ve taşra ilçelerde, 88 ekip ve 251 personel ile kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konya Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bir rekora imza atarak 133 aranan şahsın yakalandığı operasyonun devamı niteliğinde yeni bir operasyon daha gerçekleştirdi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde merkez ve taşra ilçelerde, 88 ekip ve 251 personel ile kasten öldürme, kasten yaralama, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve haklarında yakalama emri olan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

93 Kişi Yakalandı

Gerçekleşen başarılı operasyonda 93 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 60’ı cezaevine gönderilirken 33 şahıs adli mercilere teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.