Konya Polisinin Gözünden Kaçmadı!

Konya Polisinin Gözünden Kaçmadı!
Konya Narkotik ekipleri Ereğli İlçesi’nde gerçekleştirdiği operasyonda toprağa gömülü halde çok sayıda uyuşturucu hap, 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 23 bin 320 TL suç unsuru para ele geçirdi.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ereğli Narkotik ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda toprağa gömülü halde çok sayıda uyuşturucu hap, 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 23 bin 320 TL suç unsuru para ele geçirdi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, Ereğli İlçesi’nde gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken 4 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında tespit edilen 4 şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, bir müştemilatın içinde toprağa gömülü halde bin 500 adet uyuşturucu hap, ikametlerde ve araçlarda ise 4 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 23 bin 320 TL suç unsuru para ele geçirildi.

1 Şüpheli Tutuklandı

Gözaltına alınan 4 şüpheliden birine Uyuşturucu Kullanma suçundan işlem yapılırken Uyuşturucu Ticareti Yapma suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1 kişi tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.