Konya Şehit Aileleri: ‘Destekçisi ve Duacısıyız’

Konya Şehit Aileleri: ‘Destekçisi ve Duacısıyız’
Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimde güven tazeleyen KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimde güven tazeleyen Konya Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, “Konya'da yıllardır her yaş ve her meslek grubunun takdirini toplamış, Konya'ya hatırı sayılır hizmetler veren, güler yüzlü ve babacan tavrıyla herkes tarafından sevilen Ticaret Odası Başkanımız Sayın Selçuk Öztürk yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kendisine Şehit Aileleri olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, dualarımızı ilettik. Bundan sonraki hayatında Allah yar ve yardımcısı olsun. Şahsım ve Konya Şehit Aileleri olarak her daim yanımızda olan başkanımızın destekçisi ve duacısıyız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTO Başkanı Öztürk ise, oda olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin yanında olacaklarını ifade etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.