Konya Şeker’de Basın Danışmanlığına Ahmet Bozdam Getirildi

Konya Şeker’de Basın Danışmanlığına Ahmet Bozdam Getirildi
Konya Şeker Basın, Organizasyon ve Spor Danışmanlığına Ahmet Bozdam getirildi.

Konya Şeker Basın, Organizasyon ve Spor Danışmanlığına Ahmet Bozdam  getirildi.

Gazeteciliğe 1987 yılında Konya Postası’nda başlayan Ahmet Bozdam, daha sonra üniversite öğrencilik yıllarında faal gazeteciliğe fahri olarak devam etti.

Konya’nın yerel televizyonlarından, ÜNTV, SUNTV ve KANAL42’ de  spor programı  yorumcusu ve  program sunuculuğu yaptı.  Mahalli olarak yayın hayatında bulunan bazı yerel gazetelerde ve spor gazetelerinde spor yazarlığı yaptı.

 Ulusal ve Uluslararası birçok organizasyonun yürütülmesinde görev aldı.  Bilimsel olarak 4 kez düzenlenen ve Uluslararası nitelik taşıyan Engelliler için Beden Eğitimi ve Spor Kongresi ve 5 kez hem Konya hem Antalya da düzenlenen Uluslararası Parabadminton  ENESCUP turnuvası organizasyon başkanlığını yaptı. Milli takımlar ve kulüpler aşamasında dönem dönem antrenörlük ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Aynı zamanda, Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı olan Ahmet Bozdam’ın etkin olduğu alanlar;  Yönetim ve Organizasyon, Engelliler sporları, Rekreatif Organizasyonlar ve Planlama ve Yönetimi.

Haber Kent olarak başarılı çalışmalara imza atacağına inandığımız Ahmet Bozdam’a yeni üstlendiği görevinin hayırlı olmasını dileriz.

(Haber Merkezi /Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.