KONYA STARPET’DE AKARYAKITTA DEV İNDİRİM

KONYA STARPET’DE AKARYAKITTA DEV İNDİRİM
Deposunu daha ucuza doldurmak isteyenler bu haber sizin için..Son dönemlerde gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatlarındaki artışa Konya’da ki bir akaryakıt istasyonu uyguladığı “indirimli satış” günleriyle meydan okuyor.

Son dönemlerde gündemden düşmeyen akaryakıt fiyatlarındaki artışa Konya’da ki bir akaryakıt istasyonu uyguladığı “indirimli satış” günleriyle meydan okuyor.

Konya’da aracına hesaplı akaryakıt almak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyayla ilgili sürücüler “helal olsun” diyor.

Starpet Benzinci Akaryakıt İstasyonu, müşterilerine yönelik Salı ve Cuma günleri indirimli satış gerçekleştiriyor.

Starpet Benzinci Akaryakıt İstasyonu Müdürü Hakan Canbolat, sürücülerin akaryakıta gelen zamlardan etkilenmemesi için Salı ve Cuma günleri indirimli satış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Canbolat, kampanyayla ilgili şu bilgileri verdi:

“Müşterilerimize kaliteli ve indirimli dizel akaryakıt sunuyoruz. Bundaki amacımız, zam haberleriyle sıkılan insanımızın hem moral ve motivasyonunu yükseltmek hem de ucuz akaryakıt alanların aile bütçelerine katkı sağlamak. Arzu ederiz ki; Salı ve Cuma olan indirimli akaryakıt günlerimizi haftanın her gününe yayalım.

Motorinin ucuz olması kalitesiz veya kaçak olduğu anlamına gelmez. Rakiplerimizden farkımız, kar marjımızı yüksek tutup, girdi maliyetlerimizi artırmıyoruz. Müşterilerimize küçük kâr marjlarıyla hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda reklam ve tanıtım bütçemizi tamamen müşteri odaklı yapıyoruz. Yani reklamımızı, istasyonumuzdan akaryakıt alan sürücülerimiz yapsın istiyoruz. Onun içindir ki; motorini uygun fiyata sunuyoruz.”

Canbolat, “Kampanyamızı her hafta Salı ve Cuma günleri, 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki istasyonumuzda gerçekleştiriyoruz. Hesabını bilen, bütçesine katkı sağlamak ve tasarruf yapmak isteyen sürücülerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.