Konya Tanıtım Günleri’nin Tarihi Belli Oldu

Konya Tanıtım Günleri’nin Tarihi Belli Oldu
KONSİFED VE KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Ali Kaya ile bazı illerin başkanları, İstanbul’da gerçekleştirilecek Konya Tanıtım Günleri öncesi basınla bir araya geldi.

KONSİFED VE KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Ali Kaya ile bazı illerin başkanları, İstanbul’da gerçekleştirilecek Konya İl Tanıtım Günleri öncesi basınla bir araya geldi.

Konyalı Sanayi ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Konya Tanıtım Günleri’ bu yıl İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 23-26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konya’da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Başkan Kemal Çelik, İstanbul’da gerçekleştirilecek, Konya İl Tanıtım Günleri programına Konyalıları davet etti.

Programda bir konuşma yapan Başkan Kemal Çelik, KONSİFED VE KONSİAD olarak Konya'nın tanıtımına büyük katkı yapan Konya İl Tanıtım Günleri Programını çok önemsediklerini ve Konyalıları da aralarında görmeyi çok arzu ettiklerini söyledi.

Kemal Çelik, Konya'nın sanayisinde üretilen ürünlerin yanı sıra yerel ürünlerin de Tanıtım Günlerinde milyonlarca İstanbullunun görmesine imkan sağlayacak şekilde planladıkları günlerin Konya'nın marka değerine de katkı yapacağını belirtti

Çelik, Konya Tanıtım Günleri’ne tüm hemşehrilerini davet etti.

Fotoğraflar: Mürsel Çetin

7kasm-konsiad-gazeteciler2.jpg

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.