Konya’da Kaçak Sigara Operasyonu: 3 Gözaltı

Konya’da Kaçak Sigara Operasyonu: 3 Gözaltı
Meram İlçesi’nde yasa dışı yollarla ülkeye kaçak tütün ve sigara sokulduğu bilgisine ulaşan KOM ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda, 30 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ve 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Konya’nın Meram İlçesi’nde yasa dışı yollarla ülkeye kaçak tütün ve sigara sokulduğu bilgisine ulaşan KOM ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda, 30 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ve 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri devletin vergi kayıplarının önlenmesi, haksız kazanç ve rekabetin engellenmesine yönelik mücadelesini sürdürüyor.

Merkez Meram İlçesi’nde yasa dışı yollarla ülkeye kaçak tütün ve sigara sokulduğu bilgisine ulaşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon yapmak üzere harekete geçti.               

Kalenderhane Mahallesi’ndeki bir ikamette yapılan aramalarda 30 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü ve 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.           

Konuyla ilgili yakalanan 3 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.