Konya’da ‘Kökünü Kurutana Kadar’ Operasyonu: 6 Tutuklama

Konya’da ‘Kökünü Kurutana Kadar’ Operasyonu: 6 Tutuklama
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, yol uygulamasında durdurulan araçtaki kişilerin tavırlarından şüphelenerek üzerlerinde ve araçta yaptıkları aramada eroin ve uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

81 ilde gece gündüz teyakkuzda olan Narkotik ekipleri, zehir tacirlerinin “Kökünü Kurutana” kadar operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Operasyonlar kapsamında Konya Narkotik ekipleri de gençleri zehirlemek için her yolu deneyen zehir tacirlerine yönelik temizliğe devam ediyor. 

Edinilen bilgiye göre, Konya’da yol uygulamasında durdurulan araçtaki şahısların tavırlarından şüphelenen ekipler, kişilerin üzerinde ve araçta yaptıkları aramada 285 gram eroin maddesi ve 470 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik ekipleri şehir girişinde yapılan yol uygulamasında bir aracı durdurdu. Hafit ticari araçtaki şahısların tavırlarından şüphelenen ekipler, araç içerisinde ve şahısların üzerinde hassas burunlu narkotik köpeği eşliğinde arama yaptı.

Meyve Suyu Kutusundan Eroin Çıktı!

Yapılan aramada araç içerisinde meyve suyu kutusunun içine gizlenmiş vaziyette 3 parça halinde 285 gram eroin maddesi ve yine aracın farklı yerlerine zulalanmış 470 adet uyuşturucu Hap maddesi ele geçirildi.

6 Zehir Taciri Cezaevine Gönderildi

Narkotik ekiplerince gözaltına alınan Hüseyin G., eşi Gurbet G., Orhan S., Şafak K., Zekiye B. ve Mustafa K., ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak-Nakletmek ve Kullanmak’ suçlarından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.