Konya’da Pastacılar Odası Başkanı görevlilere iftarlık dağıttı

Konya’da Pastacılar Odası Başkanı görevlilere iftarlık dağıttı
Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, korona virüs salgını dolayısıyla tedbir kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında görevi başındaki zabıta, polis ve sağlık ekiplerine iftarlık dağıttı.

Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, korona virüs salgını dolayısıyla tedbir kapsamında uygulanan hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında görevi başındaki zabıta, polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine, tahinli pide, baklava ve tulumba tatlısından oluşan iftarlık dağıttı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Yavuz Kızılaslan, İl Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans KKM Başhekim Yardımcısı Mecit Terzi başta olmak üzere sağlık, polis ve zabıta ekiplerini ayrı ayrı ziyaret eden Kağnıcıoğlu, ekiplere görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Görevlilerin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik eden Konya Pastacılar Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, korona virüs salgınından dolaya görev yapan zabıtalara, sağlıkçılara ve polislere teşekkür etti. Kağnıcıoğlu, “Ramazan ayınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz. Salgındaki göreviniz takdire şayandır. Sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim etsin, bu salgından ülkemizi ve dünyayı kurtarsın Hasta olan kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.