Konya’da Polisin Eğlence Mekanı Baskınından Kareler

Konya’da Polisin Eğlence Mekanı Baskınından Kareler
Konya’da polisin, eğlence mekanına düzenlediği baskında iki kişi tezgah dolabından ve koltuk kasasından çıktı

Konya polisinin sokağa çıkma yasağında faaliyette olan eğlence mekanlarına düzenlediği baskında alışık manzaralar ortaya çıktı. Yasağa rağmen faaliyette olan 5 eğlence mekanına ve kumar oynandığı ileri sürülen bir işyerine baskın yapan polis ekipleri, yaptığı aramada iki kişiyi koltuk kasasına ve tezgah dolabına gizlenmiş halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağı kapsamında denetimlerini aralıksız sürdürdü. Polis ekipleri, yasağa rağmen bir işyerinde kumar oynandığı bilgisi üzerine, işyerine yaptığı denitimde, 1 tombala makinası, kart ve pullar ile, bir kamera, televizyon ele geçirdi. Kumar oynandığı tespit edilen ve mühürlenen işyerindeki 27 kişiye ise ‘sokağa çıkma yasağı ile sosyal mesafeyi ihlal’ suçlarından adli işlem başlatıldı.  

Polis ekipleri, sokağa çıkma yasağında faaliyette oldukları tespit edilen 5 eğlence mekanına baskın yaptı. Eğlence mekanlarında yapılan denetimler sırasında 1 kişinin koltuk kasasına, bir kişinin de mutfak tezgahına gizlendiği ortaya çıktı.

Eğlence mekanlarında bulunan 176 şahsa sokağa çıkma yasağı ve sosyal mesafeyi ihlalden, 15 şahsa kimlik bildirimde bulunmaktan cezai işlem uygulandı. 3 iş yerine tütün tüketimine izin vermekten de gerekli tutanak tutuldu. İş yeri sorumluları hakkında gerekli adli işlemler yapılarak, iş yerleri faaliyetten men edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.