Konya’da Silahlı Saldırıda Öldürülen 7 Kişi Toprağa Verildi

Konya’da Silahlı Saldırıda Öldürülen 7 Kişi Toprağa Verildi
Meram İlçesi’ndeki bir eve düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren 7 kişi toprağa verildi.

Meram İlçesi’ndeki bir eve düzenlenen silahlı saldırıda yaşamını yitiren 7 kişi toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Konya merkez Meram İlçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak’ta, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu aynı aileden 7 kişi evlerinde vahşice öldürüldü.

Olayda Yaşar, Barış, Serpil, Serap, İpek, Metin ve Sibel Dedeoğulları yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise evde geniş çaplı inceleme yaptı. Hayatını kaybeden 7 kişinin cansız bedeni evdeki incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Şehir Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Otopsilerin tamamlanmasının ardından cenazeler ailenin yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden 7 kişi için merkez Karatay İlçesi Saraçoğlu Mahallesi’ndeki Saraçoğlu Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ailenin yakınları, vatandaşlar, siyasi partilerden temsilciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 7 kişinin cenaze namazları tek tek kılındıktan sonra omuzlara alınan tabutlar mezarlığa taşınarak cenazeler dualarla defnedildi.

Cenaze namazına Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.