Konya’daki Fırıncı Cinayetinin Şüphelisi Ankara’da Yakalandı

Konya’daki Fırıncı Cinayetinin Şüphelisi Ankara’da Yakalandı
Beyşehir İlçesi’nde fırıncılık yapan Erdal Üstüner’in hayatını kaybettiği, ortağı Y.A. ve ustası M.Ş.’nin yaralandığı saldırının şüphelisi yakalandı.

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde fırıncılık yapan Erdal Üstüner’in hayatını kaybettiği, ortağı Y.A. ve ustası M.Ş.’nin yaralandığı saldırının şüphelisi yakalandı.

27 Ağustos Cumartesi günü Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde fırıncılık yapan Erdal Üstüner ortağı ve pastane ustası ile birlikte Dalyan Mahallesi, 40463. Sokak üzerinde kiralık dükkan aradıkları sırada kurşunların hedefi olmuş ve hayatını kaybetmişti. Erdal Üstüner’in hayatını kaybettiği, ortağı Y.A. ve ustası M.Ş.’nin yaralandığı saldırının şüphelisi firar etmişti. Saldırının iddialara göre aynı cadde üzerinde kendisine rakip bir fırıncı dükkanının daha açılmasını istemediği için Sebahattin G., isimli şahıs tarafından düzenlendiği anlaşılmıştı.

Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından cinayet zanlısını yakalamak için özel ekip kuruldu. Şüphelinin Ankara’da olduğu bilgisine ulaşan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde şüphelinin peşine düştü. Özel ekip tarafından firari cinayet zanlısını yakalamak için 200’den fazla güvenlik kamera görüntüsü incelendi. Ekipler gece saatlerinde Ankara Yenimahalle İlçesi’nde bulunan bir kafede otururken şüpheli Sebahattin G. ve birlikte kaçtığı düşünülen Mustafa İ.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Karapınar’da bulunan şüpheli Sebahattin G.’nin oğlu R.G. ve kardeşi H.G. de gözaltına alınmak üzere Konya’ya getirildi.

Kasten öldürme suçundan gözaltına alınan şüpheli Sebahattin G., Mustafa İ., R.G. ve H.G. soruşturmanın yürütüldüğü Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.