Konyaspor’dan Deprem Bölgesi’ne Yardım Eli!

Konyaspor’dan Deprem Bölgesi’ne Yardım Eli!
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Store mağaza ve depolarındaki tüm kışlık ürünleri, depremlerden etkilenen bölgelere gönderdiklerini belirterek, “İlk yardım tırlarımız dün itibarıyla deprem bölgesine hareket etmiştir" dedi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Store mağaza ve depolarındaki tüm kışlık ürünleri, depremlerden etkilenen bölgelere gönderdiklerini belirterek, “İlk yardım tırlarımız dün itibarıyla deprem bölgesine hareket etmiştir. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza gönderilecek gıda ve kışlık malzemelerini, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'ndaki görevlilere teslim edebilirsiniz” dedi.

Özgökçen, “Depremden etkilenen 50 ailemizi stadyumunun localarında konuk edebileceğimiz AFAD yetkililerine bildirilmiştir” ifadelerini kullandı.

Spor kulüpleri, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi olan ve çevre illerde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak üzere yardım kampanyası düzenleyeceklerini açıkladı. Konyaspor Kulübü de bu yardım kampanyasına katılan takımlar arasında yer aldı. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, mağaza ve depolarındaki tüm kışlık ürünleri, depremlerden etkilenen bölgelere gönderdiklerini duyurdu. Özgökçen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak üzere Konya Store mağaza ve depolarındaki tüm kışlık ürünlerin bölgeye gönderilmek üzere Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teslim edildiğini bildirdi. Ürünleri taşıyan tırların yola çıkmaya başladığını duyuran Özgökçen şöyle konuştu.

“Depremden etkilenen 50 ailemizi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nun localarında konuk edebileceğimiz AFAD yetkililerine bildirilmiştir. Ayrıca, bölgedeki futbol takımlarıyla irtibatta olan kulübümüz, Koyuncu Grup Kayacık Tesislerimizi bir futbol kulübümüzle paylaşmaya hazırdır. Deprem bölgesine gönderilecek ikinci tırımız ise taraftarlarımızın desteğiyle gerçekleşecektir. Bu konudaki gerekli açıklamalar, en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır. İhtiyaç halinde ise konteyner evlerimiz de deprem bölgelerine gönderilecektir. Bu acı günleri, yardımlaşma bilinciyle geride bırakacağımızı biliyoruz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.