Koyuncu Otomotiv’den Bir Başarı Daha!

Koyuncu Otomotiv’den Bir Başarı Daha!
Koyuncu Grup bünyesinde faaliyet gösteren Koyuncu Otomotiv, 2021 yılında gösterdiği çalışmalarla Türkiye’de ki bayiler arasında büyük bir başarıya daha imza attı.

Koyuncu Grup bünyesinde faaliyet gösteren Koyuncu Otomotiv, 2021 yılında gösterdiği çalışmalarla Türkiye’de ki bayiler arasında büyük bir başarıya daha imza attı. Koyuncu Fiat olarak araç satış kategorisinde Konya ve Karaman illeri Ticari-Oto olarak toplamda en fazla satış gerçekleştiren marka olmanın yanı sıra Koyuncu Fiat Servis olarak da müşteri memnuniyeti, araç girişi, işçilik ve yedek parça cirolarında son 5 yılın en iyi sonuçlarına ulaştı.

Başarılara doymayan Koyuncu Otomotiv ekibi, toptan yedek parça birimiyle Türkiye 1’nciliğini bu yıl kazanarak Altın Bayi unvanını Konya’ya getirdi.

Koyuncu Otomotiv Fiat ve Jeep-Alfa Romeo Servis Müdürü Onur Uyanerler, Koyuncu Otomotiv ailesi olarak her zaman olduğu gibi bu yılda müşteri odaklı çalışmalarının meyvesini bu şekilde almaktan mutlu olduklarını, hem Konya’ya hem de Otomotiv sektörüne böylesine güzel ve büyük katkıları sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.