KTO Seçimlerinde Selçuk Öztürk Başarısı!

KTO Seçimlerinde Selçuk Öztürk Başarısı!
Konya Ticaret Odası “Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri” tamamlandı.

Konya Ticaret Odası “Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri Seçimleri” tamamlandı.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ün ‘Sarı Liste’ ile girdiği seçimlerde 158 meclis üyeliğinden 152’sini aldı. 

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen seçimlerin sonuçlarının alınması ile birlikte Sarı Liste temsilcilerine hitaben teşekkür konuşması yaptı. 

Öztürk, “Odamızın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyelikleri seçimlerini tamamlanmış bulunmaktayız. 70 Komitemizde sandıklarda oy sayım işlemi tamamlandı. Seçim sonuçlarına göre; Sarı Listemiz 158 Meclis Üyeliğinden 152’sini kazanma başarısı elde ettik. Böyle bir sonucu bize nasip eden Cenab-ı Hakk’a hamdolsun. Sonuçların hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

“Seçimlerde Herhangi Üzücü Bir Hadise Yaşanmadı!

“Tüm komitelerimizde yapılan seçimlerimizin; temsil ettiğimiz Odamızın büyüklüğüne, sahip olduğumuz inancımıza ve ahlaki değerlerimize yakışır bir şekilde tamamlanmasından dolayı büyük bir mutluluk duymaktayım” diyen Başkan Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Seçimlerimizin huzurlu bir ortamda yapılması, seçimin ve oyların sayılması sırasında herhangi bir üzücü hadisenin yaşanmaması bize ayrıca mutluluk vermiştir. Seçim sebebiyle bir üyemizin bile kalbinin kırılmasına, bir üyemize bile hesabını veremeyeceğimiz bir tutum içine girilmesine müsaade edemezdik. Gösterdiğiniz hassasiyet için ayrıca müteşekkirim.

“Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Vardır’ Öğüdünü Hiçbir Zaman Unutmayacağız”

Her zaman ifade ettiğimiz gibi Odamızın sahibi olan ve Odamızın yönetimi için vekilliklerine talip olduğumuz tüm üyelerimize, buraya kadar gelerek oylarını kullandıkları için canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Odamızın en güzel hasleti, en gurur duyduğumuz özelliği birlik ve beraberliktir. Bugünkü seçimimiz birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiştir. ‘Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır’ öğüdünü hiçbir zaman unutmayacağız Cenab-ı Allah’ın izniyle. Tüm komitelerde liste ayrımı gözetmeksiniz aday olan ve seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar ve hayırlı hizmetler diliyorum.”

“Seçim Sonuçları, Yeni Dönemde Yapacağımız Çalışmalar İçin Bizi Cesaretlendirdi”

Başkan Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün yapılan seçimlerde Sarı Liste’mizin büyük bir başarı elde etmesinde, seçim kararı aldığımız ilk günden itibaren gecesini gündüzüne katarak, fedakârca çalışan yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sonuçlar, bu güne kadar yaptığımız hizmetlerin üyelerimiz tarafından memnuniyetle karşılandığını teyit etmiştir. Aynı zamanda, yeni dönemde yapacağımız çalışmalar için bizi cesaretlendirmiştir. Komitelerimizde, Meclisimizde, görev alacak arkadaşlarımızın Odamızın büyüklüğüne ve hedeflerine uygun şekilde çalışacaklarına inancım tamdır.

Yeni dönemde de Konya Ticaret Odası olarak üyelerimizin refahını artırmak, şehrimizin her alanda gelişmesine katkı sağlamak için gereken her türlü çalışmaları Komite ve Meclis Üyelerimizle birlik ve beraberlik şuuru ile yapacağız. Şehrimize ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğimiz bu yeni dönemde, geçen dönemde olduğu gibi cesaretle, kararlılıkla, inançla yürümeye devam edeceğiz.

Sizlerden istirhamım sadece seçim zamanı değil, bir dönem boyunca üyelerimizle irtibatınızı koparmamanız; sorunlarını, taleplerini, dertlerini her zaman dinlemenizdir. Odamızın çalışmalarını, yürütülen projeleri sürekli olarak üyelerimizle paylaşmanız önem taşımaktadır. Üyelerimiz bir dönem boyunca, verdikleri oyların karşılığını aldıklarının gururunu taşısınlar.

Bir kez daha bugünkü seçimlerimizle başlayan 2022 – 2026 dönemi için seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Odamıza ve sektörlerimize hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum.

18 Kasım 2022 Cuma günü gerçekleştireceğimiz seçimlerimizin de hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.