‘Kuaförler ve Berberler Değişim İstiyor’

‘Kuaförler ve Berberler Değişim İstiyor’
Konya’da Berberler ve Kuaförler bağlı bulundukları meslek kuruluşunda değişim istiyor. Oda Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Ateş, seçim çalışmaları kapsamında üye ziyaretlerini sürdürüyor. Ahmet Ateş, seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri proje ve hizmetleri anlatıyor, kuaför ve berberlerin birebir sorunlarını dinliyor, öneri ve taleplerini alıyor.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ahmet Ateş, seçim çalışmaları kapsamında üye ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

Başkan adayı Ahmet Ateş, listesinde yer alan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kuaför ve berberleri işyerlerinde ziyaret ederek, neden aday olduğunu, seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri proje ve hizmetleri anlatıyor, onların talep, sorun ve önerilerini dinliyor.

Başkan Adayı Ahmet Ateş, “İlk önceliğimiz, Berberler ve Kuaförler Odamızın üye sayısının fazla olmasından dolayı üyelerimize yeterince hizmet verilemediği düşüncesiyle, bay ve bayan kuaförlerinin iki ayrı kurum adı altında hizmet vermesini sağlayacağız. Zira şu an mevcut üyelerimiz 5 mesleki dala ayrılmakta, bay ve bayan kuaförü adı altında olmasına rağmen farklı farklı meslek grupları yer alıyor. Bay ve bayan kuaförünün yanına mesleğimizle ilgili olmayan (o arkadaşlarımızı da küçümseme adına söylemiyorum), halı yıkamacıların veya dişçilerin ya da umumi helacıların veya banyocuların aynı meslek dalı altında olması, her iki tarafa da haksızlık yapıldığını düşünüyor ve ‘değişim itiyoruz’ adı altında yeni bir jenerasyonla nasip olursa, Berberler ve Kuaförler Odası’na Başkan adaylığımızı bu söylemle başlatmış olduk” diye konuştu.

Seçilmesi halinde ilk icraatlarını bay-bayan kuaförlerini ayrı iki kurum haline getirmek olduğuna vurgu yapan Ahmet Ateş, sahada ziyaret ettikleri üyelerin de bunu dile getirdiğini ve projelerine destek verdiğini söyledi.

Ahmet Ateş, ‘Hem erkek hem bayan kuaföründe hizmet veren arkadaşlardan bu konuda aşırı talep var” ifadelerini kullandı.

(MÇ/Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.