Lütfen Gürültünüze Biraz Ara Verin!

Lütfen Gürültünüze Biraz Ara Verin!
Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hafta sonu gerçekleşecek olan KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri Sınavı’nın yapılacağını hatırlatarak, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

2023-KPSS Lisans Sınavı 23 Temmuz Pazar günü yapılacak. Yıllarca çalışarak emek veren ve iyi bir sonuç alarak kamu kurumlarında çalışmak isteyen adayların küçük bir hata sonucu emeklerinin boşa gitmemesi için Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri uyarılarda bulundu.

Yetkililer, pazar günü yapılacak olan KPSS sınavı öncesi ve sınav saatinde yüksek sesle müzik yayını, trafikte gereksiz korna çalma, gece geç saatlere kadar düğün merasimleri ve sınav saatlerinde iş makinalarının okul çevrelerinde çalışması gibi olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşların çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

“Selçuk Üniversitesine Giden Alternatif Güzergâhlar”

Selçuk Üniversitesinde sınava girecek adaylar, Yeni İstanbul Caddesi güzergahında oluşabilecek yoğunluktan dolayı problem yaşamamaları için “Yeni İstanbul Caddesi Fırat kavşağı, İstanbul Caddesi yan yol üzerinden Alaeddin Keykubat Kampüsüne ve Ankara Caddesi'ni takiben Aliya İzzet Begoviç Caddesi üzerinden Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat kampüsüne alternatif güzergahları kullanarak daha hızlı bir şekilde ulaşabilecekler.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.