Mali Müşavirler İki Yıl Aradan Sonra Geleneksel İftar Programında Buluştu

Mali Müşavirler İki Yıl Aradan Sonra Geleneksel İftar Programında Buluştu
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, pandemi dolayısıyla son iki yıldır gerçekleştiremediği Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, pandemi dolayısıyla son iki yıldır gerçekleştiremediği Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi.

Programa TÜRMOB Genel Saymanı Mustafa Levent Demiröz, Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz, Konya Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Konya Denetim Daire Başkanı Mustafa Sefa Kara, İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve bir çok siyasi parti temsilcisi ile Konya da görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda üye katıldı.

Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal, programın açılışında yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz süreç içerisinde her ne kadar pandemi gibi yaşamı zorlayan, aksatan bir sorunla karşılaşmış olsak da son iki yıldır iftar programımızı gerçekleştiremedik. Düzenlemiş olduğumuz eğitim faaliyetleri ve sosyal faaliyetlerde sizlerle birlikte dayanışma halindeyiz. Mesleğimiz ve meslektaşımız her dönem olduğu gibi yine yoğun bir dönemden geçiyor. 2021 yılı kurumlar Vergisi Beyanı ve E-Defter Beyan sürelerinin uzatılması için TÜRMOB Başkanlığı’na ve Gelir İdaresi Başkanlığı’na iletilmesi hususunda talep de bulunuldu” ifadelerini kullandı.

“Seçim maratonuna girmiş bulunmaktayız” Oda Başkanı Abdil Erdal, şöyle devam etti: “Önümüzde ay 15 Mayıs’ta gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Genel Kurul seçimini Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Konya Yarı Maratonu’ndan ve odamıza gelen yol güzergahlarının kapalı olacağından dolayı Genel Kurul seçimimizi 29 Mayıs’a ertelemek zorunda bulunuyoruz. Seçimimiz Odamız, Mesleğimiz ve tüm üyelerimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu ramazan gecesinde de hep birlikte olmak, Ramazan ayının bu özelliğine yaraşır biçimde bir arada olmak bizi mutlu etti. Afiyet olsun ve İyi Ramazanlar.”

Daha sonra TÜRMOB Genel Saymanı Mustafa Levent Demiröz’ün selamlama konuşmasının ardından mesleki gündem hakkında üyeleri ve stajyerleri güncel konularda bilgilendirdi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.